226 Beoordelingen
5/5
Laden...

Tevreden klanten

Reispcr
Reispcr@reispcr
Lees verder
Alle Google-reviews weergeven
Femke Richardson
Femke Richardson
33 bijdragen
Lees verder
Afgelopen week een (speekseltest, dus geen enge stokjes in je neus en keel) PCR-test laten afnemen voor onze vakantie op de Malediven 🥰 Hele goede service, behulpzaam en denken goed met je mee, bijzonder vriendelijk en de uitslagen en reisdocumenten keurig op tijd! Ik raad deze "teststraat" 100% zeker aan!!! 💐
Rofeyda Benseghir
Rofeyda Benseghir
1 review
Lees verder
Fijne test gehad. Kort van te voren gebeld of ik langs kon komen en dat kon! Zeer aardige werknemers en zeker voor herhaling vatbaar!
Berk Sünetci
Berk Sünetci
1 review
Lees verder
Absoluut snelle en correcte test! Vriendelijke mensen en een warm welkom! Vond het geweldig ??
 Rabab Moultain
Rabab Moultain
195 bijdragen
Lees verder
Doordat ik in aanraking was gekomen met een mogelijk besmet persoon heb ik een sneltest laten doen. Ik ben erg goed geholpen door de medewerker. Ze wist wat ze aan het doen was en heeft mij ook alles stapsgewijs uitgelegd. Gelukkig kreeg ik snel de uitslag te horen en was ik niet besmet. Was zeer tevreden met ReisPCR.
Saskia Moorman
Saskia Moorman
1 review
Lees verder
Door een slechte ervaring bij de GGD, ging ik met angst en beven hiernaar toe. Bij binnenkomst gelijk gerust gesteld door de vriendelijke medewerker. Alles netjes stap voor stap uitgelegd wat ze ging doen. Hierdoor had ik helemaal niet door dat ik al klaar was.
Ck Cashsteel
Ck Cashsteel
2 reviews
Lees verder
Zeer vriendelijk personeel en snel!?
Vorige
Volgende
logo-footer-2

De meeste landen hebben op dit moment een inreisbeperking als onderdeel van de coronamaatregelen.  Een negatieve PCR test met medisch certificaat is dan nodig om in het land te mogen reizen en verplichte quarantaine te vermijden.

ReisPcr.nl

Reispcr.nl - KVK 53328795 - Copyright © 2022. All rights reserved.