226 Reviews
5/5
Loading...

Tevreden klanten

Reispcr
Reispcr@reispcr
Read More
Alle Google-reviews weergeven
Femke Richardson
Femke Richardson
33 bijdragen
Read More
Afgelopen week een (speekseltest, dus geen enge stokjes in je neus en keel) PCR-test laten afnemen voor onze vakantie op de Malediven 🥰 Hele goede service, behulpzaam en denken goed met je mee, bijzonder vriendelijk en de uitslagen en reisdocumenten keurig op tijd! Ik raad deze "teststraat" 100% zeker aan!!! 💐
Rofeyda Benseghir
Rofeyda Benseghir
1 review
Read More
Fijne test gehad. Kort van te voren gebeld of ik langs kon komen en dat kon! Zeer aardige werknemers en zeker voor herhaling vatbaar!
Berk Sünetci
Berk Sünetci
1 review
Read More
Absoluut snelle en correcte test! Vriendelijke mensen en een warm welkom! Vond het geweldig ??
 Rabab Moultain
Rabab Moultain
195 bijdragen
Read More
Doordat ik in aanraking was gekomen met een mogelijk besmet persoon heb ik een sneltest laten doen. Ik ben erg goed geholpen door de medewerker. Ze wist wat ze aan het doen was en heeft mij ook alles stapsgewijs uitgelegd. Gelukkig kreeg ik snel de uitslag te horen en was ik niet besmet. Was zeer tevreden met ReisPCR.
Saskia Moorman
Saskia Moorman
1 review
Read More
Door een slechte ervaring bij de GGD, ging ik met angst en beven hiernaar toe. Bij binnenkomst gelijk gerust gesteld door de vriendelijke medewerker. Alles netjes stap voor stap uitgelegd wat ze ging doen. Hierdoor had ik helemaal niet door dat ik al klaar was.
Ck Cashsteel
Ck Cashsteel
2 reviews
Read More
Zeer vriendelijk personeel en snel!?
Previous
Next
logo-footer-2

Most countries currently have entry restrictions as part of the corona measures. A negative PCR test with a medical certificate is then necessary to be allowed to travel in the country and to avoid mandatory quarantine.

ReisPcr.nl

Reispcr.nl - Chamber of Commerce 53328795 - Copyright © 2022. All rights reserved.