239 Reviews
5/5

Rapid test (antigen)

59
39
99
 • Suitable for individuals and companies
 • Not suitable for all international travel
 • Result and certificate within 30 minutes
 • Test is RIVM approved
PCR test (swab)
109.99
89
99
 • Suitable for international travel and flights
 • test results and travel certificate within 6 hours
 • Suitable for individuals and companies
 • Test is RIVM approved

PCR test (saliva)

139
99
99
 • Suitable for international travel and flights
 • test results and travel certificate within 6 hours
 • Suitable for individuals and companies
 • Test is RIVM approved

Make an appointment today

Loading...
Why Reispcr?

Travel certificate

Internationally recognized certificate suitable for all travel.

Rapid result

your test result within 6 hours

RIVM validated

The tests we use have been validated by the RIVM.

Satisfied customers

Reispcr
Reispcr@reispcr
Read More
Alle Google-reviews weergeven
Femke Richardson
Femke Richardson
33 bijdragen
Read More
Afgelopen week een (speekseltest, dus geen enge stokjes in je neus en keel) PCR-test laten afnemen voor onze vakantie op de Malediven 🥰 Hele goede service, behulpzaam en denken goed met je mee, bijzonder vriendelijk en de uitslagen en reisdocumenten keurig op tijd! Ik raad deze "teststraat" 100% zeker aan!!! 💐
Rofeyda Benseghir
Rofeyda Benseghir
1 review
Read More
Fijne test gehad. Kort van te voren gebeld of ik langs kon komen en dat kon! Zeer aardige werknemers en zeker voor herhaling vatbaar!
Berk Sünetci
Berk Sünetci
1 review
Read More
Absoluut snelle en correcte test! Vriendelijke mensen en een warm welkom! Vond het geweldig ??
 Rabab Moultain
Rabab Moultain
195 bijdragen
Read More
Doordat ik in aanraking was gekomen met een mogelijk besmet persoon heb ik een sneltest laten doen. Ik ben erg goed geholpen door de medewerker. Ze wist wat ze aan het doen was en heeft mij ook alles stapsgewijs uitgelegd.Gelukkig kreeg ik snel de uitslag te horen en was ik niet besmet. Was zeer tevreden met ReisPCR.
Saskia Moorman
Saskia Moorman
1 review
Read More
Door een slechte ervaring bij de GGD, ging ik met angst en beven hiernaar toe. Bij binnenkomst gelijk gerust gesteld door de vriendelijke medewerker. Alles netjes stap voor stap uitgelegd wat ze ging doen. Hierdoor had ik helemaal niet door dat ik al klaar was.
Ck Cashsteel
Ck Cashsteel
2 reviews
Read More
Zeer vriendelijk personeel en snel!?
Theo R.
Theo R.
8 reviews·2 photos
Read More
Ee waren op zoek naar een Speeksel/Saliva test. De informatie per Tel of WhatsApp perfect. Eerste indruk een beetje onzeker maar behandeling uiterst vriendelijk en professional. Resultaat na 14 uur per email, certificaat met authorisatie vermelding van alle gezondheids instanties. Moesten helemaal uit Apeldoorn komen, was de moeite waard. Reis zonder problemen verlopen. *****
Mourad Mankou
Mourad Mankou
Local Guide·24 reviews·50 photos
Read More
Very friendly people and Pro Service, quick and fast result within 6 hours.
Previous
Next
PCR-Test + Certificate € 89.95 only
Book and receive an international
recognized travel certificate.
Are you traveling for work or planning a holiday to Dubai, France, Germany Morocco, Turkey or anyware else? Nowadays you need a negative PCR test result presented on a fit to fly certificate before boarding or crossing borders. The test of ReisPcr have been approved by the Dutch government (RIVM). An appointment is quick and easy to schedule. The test takes a maximum of 10 minutes. Book an appointment with us today: fast, cheap, easy and safe!

A saliva test is also available!

Schedule an appointment for a saliva test in a few steps

Our Partners

Do you have any questions ?

Make an appointment Today for a corona test

Frequently Asked Questions

Als klant heeft u keuze uit twee testmogelijkheden.

 • De eerste is de “klassieke” neus-keelswab. 
 • De tweede mogelijkheid is een speekseltest waarbij u geen keel en neusswab krijgt, maar een sabbelwatje wordt afgenomen van uw speeksel.

De PCR en sneltesten die wij gebruiken zijn goedgekeurd oftewel ‘gevalideerd’ door het RIVM en voldoen daarmee aan de eisen zoals gesteld door de GGD en RIVM. Afhankelijk van beschikbaarheid maken wij gebruik van Roche en Abbott Panbio. De Roche Sneltest heeft een specifiteit van 99,68% en een sensitiviteit van 96,52 %. De Abbott Panbio heeft een sensiviteit van 93.3% (98,2% voor gevallen met Ct waarde   ≤ 33) en een specifiteit van 99.4%.

Indien u  voor 18 uur test, krijgt u de PCR-test uitslag/ certificaat rond 23:00 uur op dezelfde dag per email toegestuurd. Bij de sneltest streven wij  ernaar om u binnen 30 minuten te voorzien van de de sneltest uitslag per e-mail. 

In plaats van een wattenstaaf in de neus en keel dient men bij de speekseltest te sabbelen aan een sabbelwat (een staafje met een spons). De testmedewerker knijpt die uit in een buisje. Uiteindelijk hebben we 3-4 millimeter nodig om het naar het laboratorium te kunnen sturen.

Deze test is goedgekeurd door het RIVM.

Onze PCR testen zijn internationaal erkend en wereldwijd geaccepteerd in alle landen en door alle luchtvaartmaatschappijen. Bij een negatieve testuitslag ontvangt u uw internationaal erkende reisverklaring.

U hoeft niet nuchter te zijn bij de afname van de standaard PCR test. Echter vragen wij u minimaal 45 minuten niets te eten en drinken als u een speekseltest laat afnemen. Er mogen namelijk geen resten voedsel komen in het speeksel, want dan is de test niet bruikbaar!

Test Location

Most countries currently have entry restrictions as part of the corona measures. A negative PCR test with a medical certificate is then necessary to be allowed to travel in the country and to avoid mandatory quarantine.

ReisPcr.nl

Reispcr.nl - Chamber of Commerce 53328795 - Copyright © 2021. All rights reserved.