PCR test inclusief certificaat voor Curacao slechts €49.99
Boek en ontvang een internationaal erkend reiscertificaat voor uw reis naar Curacao.
Reist u voor uw werk of wilt u met vakantie naar de Nederlandse Antillen: Curacao, Aruba, Bonaire, Saba, Sint Maarten of een andere eiland op de Nederlandse Antillen? Heeft u met spoed een PCR test nodig met reiscertificaat, vanwege een zieke familielid of begrafenis op de Nederlandse Antillen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!
De Nederlandse Antillen eisen een negatieve PCR testresultaat, voordat u aan boord gaat of de grens overschrijdt. ReisPcr gebruikt uitsluitend testen die goedgekeurd zijn door de Nederlandse overheid (RIVM). Een afspraak plannen gaat snel en eenvoudig. De test duurt maximaal 10 minuten. Maak vandaag nog een afspraak bij ons: snel, goedkoop, gemakkelijk en veilig!
Ook een speekseltest is bij ons verkrijgbaar!
INFORMATIE EN TARIEVEN

Keuze uit 3 soorten testen.
Bepaal zelf welke het beste bij jou past:

PCR TEST

89.99
49
99
 • Ontvang een wereldwijd erkend reiscertificaat
 • Geschikt voor internationale reizen en vluchten
 • binnen 6 uur uw testuitslag.
 • Erkend en gecertificeerd laboratorium
 • Onder supervisie van een BIG geregistreerde arts
 • Geschikt voor particulieren, reizigers en bedrijven
 • Bij een positieve testuitslag, volgende test voor €75-,
certificaat

SPEEKSEL TEST

99.95
59
99
 • Ontvang een wereldwijd erkend reiscertificaat
 • Geschikt voor internationale reizen en vluchten
 • binnen 6 uur uw testuitslag.
 • Erkend en gecertificeerd laboratorium
 • Onder supervisie van een BIG geregistreerde arts
 • Geschikt voor particulieren, reizigers en bedrijven
 • Bij een positieve testuitslag volgende test voor €75-,
certificaat

Voor 11.00 getest, uitslag dezelfde dag!

Maak vandaag een afspraak

Laden...

ONZE PARTNERS

logo-footer-2

Tijl Uilenspiegelstraat 6,
1055 CK Amsterdam.

info@reispcr.nl
+31 20 77 10 519

Plan nu een afspraak

Veelgestelde vragen

Als klant heeft u keuze uit twee testmogelijkheden.

 • De eerste is de “klassieke” neus-keelswab. 
 • De tweede mogelijkheid is een speekseltest waarbij u geen keel en neusswab krijgt, maar een sabbelwatje wordt afgenomen van uw speeksel.

De PCR en sneltesten die wij gebruiken zijn goedgekeurd oftewel ‘gevalideerd’ door het RIVM en voldoen daarmee aan de eisen zoals gesteld door de GGD en RIVM. Afhankelijk van beschikbaarheid maken wij gebruik van Roche en Abbott Panbio. De Roche Sneltest heeft een specifiteit van 99,68% en een sensitiviteit van 96,52 %. De Abbott Panbio heeft een sensiviteit van 93.3% (98,2% voor gevallen met Ct waarde   ≤ 33) en een specifiteit van 99.4%.

Indien u  voor 18 uur test, krijgt u de PCR-test uitslag/ certificaat rond 23:00 uur op dezelfde dag per email toegestuurd. Bij de sneltest streven wij  ernaar om u binnen 30 minuten te voorzien van de de sneltest uitslag per e-mail. 

In plaats van een wattenstaaf in de neus en keel dient men bij de speekseltest te sabbelen aan een sabbelwat (een staafje met een spons). De testmedewerker knijpt die uit in een buisje. Uiteindelijk hebben we 3-4 millimeter nodig om het naar het laboratorium te kunnen sturen.

Deze test is goedgekeurd door het RIVM.

Onze PCR testen zijn internationaal erkend en wereldwijd geaccepteerd in alle landen en door alle luchtvaartmaatschappijen. Bij een negatieve testuitslag ontvangt u uw internationaal erkende reisverklaring.

U hoeft niet nuchter te zijn bij de afname van de standaard PCR test. Echter vragen wij u minimaal 45 minuten niets te eten en drinken als u een speekseltest laat afnemen. Er mogen namelijk geen resten voedsel komen in het speeksel, want dan is de test niet bruikbaar!

Testlocatie

logo-footer-2

De meeste landen hebben op dit moment een inreisbeperking als onderdeel van de coronamaatregelen.  Een negatieve PCR test met medisch certificaat is dan nodig om in het land te mogen reizen en verplichte quarantaine te vermijden.

ReisPcr.nl

Manasik - KVK 53328795 Copyright © 2021. All rights reserved.