reispcr-animation

PCR test in Amsterdam inclusief reiscertificaat slechts €74.99

Plan in enkele stappen een PCR test afspraak in Amsterdam en ontvang snel uw uitslag!
Wil je binnenkort op reis of op vakantie naar Dubai, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Marokko, Turkije of een ander land? Dan moet je tegenwoordig een negatieve PCR Test inclusief reiscertificaat kunnen aantonen, voordat je het vliegtuig in stapt. Wij werken uitsluitend met testen die door de Nederlandse overheid (RIVM) zijn goedgekeurd. Onze reiscertificaten worden wereldwijd geaccepteerd door alle landen en luchtvaartmaatschappijen. Een afspraak is eenvoudig en snel in te plannen. De test duurt maximaal 10 minuten. Boek daarom vandaag nog een afspraak bij ons: snel, goedkoop, makkelijk en veilig!
Ook een speekseltest is bij ons verkrijgbaar!

INFORMATIE EN TARIEVEN

Keuze uit 3 soorten testen.
Bepaal zelf welke het beste bij jou past:

Sneltest (Antigeen)

39.99
34
99
 • Geschikt voor particulieren en bedrijven
 • Niet geschikt voor alle landen
 • Uitslag en certificaat binnen 30 minuten
 • Test is RIVM goedgekeurd
PCR-test (swab)
89.99
74,99
 • Geschikt voor internationale reizen en vluchten
 • binnen 6 uur uw testuitslag.
 • Geschikt voor particulieren en bedrijven
 • Test is RIVM goedgekeurd

PCR-test (speeksel)

99.95
89,99
 • Geschikt voor internationale reizen en vluchten
 • binnen 6 uur uw testuitslag.
 • Geschikt voor particulieren en bedrijven
 • Test is RIVM goedgekeurd

Maak vandaag een afspraak

Laden...

ONZE PARTNERS

logo-footer-2

Tijl Uilenspiegelstraat 6,
1055 CK Amsterdam.

info@reispcr.nl
+31 20 77 10 519

Plan nu een afspraak

Veelgestelde vragen

Als klant heeft u keuze uit twee testmogelijkheden.

 • De eerste is de “klassieke” neus-keelswab. 
 • De tweede mogelijkheid is een speekseltest waarbij u geen keel en neusswab krijgt, maar een sabbelwatje wordt afgenomen van uw speeksel.

De PCR en sneltesten die wij gebruiken zijn goedgekeurd oftewel ‘gevalideerd’ door het RIVM en voldoen daarmee aan de eisen zoals gesteld door de GGD en RIVM. Afhankelijk van beschikbaarheid maken wij gebruik van Roche en Abbott Panbio. De Roche Sneltest heeft een specifiteit van 99,68% en een sensitiviteit van 96,52 %. De Abbott Panbio heeft een sensiviteit van 93.3% (98,2% voor gevallen met Ct waarde   ≤ 33) en een specifiteit van 99.4%.

Indien u  voor 18 uur test, krijgt u de PCR-test uitslag/ certificaat rond 23:00 uur op dezelfde dag per email toegestuurd. Bij de sneltest streven wij  ernaar om u binnen 30 minuten te voorzien van de de sneltest uitslag per e-mail. 

In plaats van een wattenstaaf in de neus en keel dient men bij de speekseltest te sabbelen aan een sabbelwat (een staafje met een spons). De testmedewerker knijpt die uit in een buisje. Uiteindelijk hebben we 3-4 millimeter nodig om het naar het laboratorium te kunnen sturen.

Deze test is goedgekeurd door het RIVM.

Onze PCR testen zijn internationaal erkend en wereldwijd geaccepteerd in alle landen en door alle luchtvaartmaatschappijen. Bij een negatieve testuitslag ontvangt u uw internationaal erkende reisverklaring.

U hoeft niet nuchter te zijn bij de afname van de standaard PCR test. Echter vragen wij u minimaal 45 minuten niets te eten en drinken als u een speekseltest laat afnemen. Er mogen namelijk geen resten voedsel komen in het speeksel, want dan is de test niet bruikbaar!

Testlocatie

logo-footer-2

Most countries currently have an entry restriction as part of the corona measures. A negative PCR test with a medical certificate is then necessary to be allowed to travel in the country and to avoid mandatory quarantine.

ReisPcr.nl

Reispcr.nl - KVK 53328795 - Copyright © 2021. All rights reserved.