Laden...

Tevreden klanten

Reispcr
Reispcr@reispcr
Lees verder
Alle Google-reviews weergeven
Femke Richardson
Femke Richardson
33 bijdragen
Lees verder
Afgelopen week een (speekseltest, dus geen enge stokjes in je neus en keel) PCR-test laten afnemen voor onze vakantie op de Malediven 🥰 Hele goede service, behulpzaam en denken goed met je mee, bijzonder vriendelijk en de uitslagen en reisdocumenten keurig op tijd! Ik raad deze "teststraat" 100% zeker aan!!! 💐
Rofeyda Benseghir
Rofeyda Benseghir
1 review
Lees verder
Fijne test gehad. Kort van te voren gebeld of ik langs kon komen en dat kon! Zeer aardige werknemers en zeker voor herhaling vatbaar!
Berk Sünetci
Berk Sünetci
1 review
Lees verder
Absoluut snelle en correcte test! Vriendelijke mensen en een warm welkom! Vond het geweldig ??
 Rabab Moultain
Rabab Moultain
195 bijdragen
Lees verder
Doordat ik in aanraking was gekomen met een mogelijk besmet persoon heb ik een sneltest laten doen. Ik ben erg goed geholpen door de medewerker. Ze wist wat ze aan het doen was en heeft mij ook alles stapsgewijs uitgelegd. Gelukkig kreeg ik snel de uitslag te horen en was ik niet besmet. Was zeer tevreden met ReisPCR.
Saskia Moorman
Saskia Moorman
1 review
Lees verder
Door een slechte ervaring bij de GGD, ging ik met angst en beven hiernaar toe. Bij binnenkomst gelijk gerust gesteld door de vriendelijke medewerker. Alles netjes stap voor stap uitgelegd wat ze ging doen. Hierdoor had ik helemaal niet door dat ik al klaar was.
Ck Cashsteel
Ck Cashsteel
2 reviews
Lees verder
Zeer vriendelijk personeel en snel!?
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Als klant heeft u keuze uit twee testmogelijkheden.

  • De eerste is de “klassieke” neus-keelswab. 
  • De tweede mogelijkheid is een speekseltest waarbij u geen keel en neusswab krijgt, maar een sabbelwatje wordt afgenomen van uw speeksel.

De PCR en sneltesten die wij gebruiken zijn goedgekeurd oftewel ‘gevalideerd’ door het RIVM en voldoen daarmee aan de eisen zoals gesteld door de GGD en RIVM. Afhankelijk van beschikbaarheid maken wij gebruik van Roche en Abbott Panbio. De Roche Sneltest heeft een specifiteit van 99,68% en een sensitiviteit van 96,52 %. De Abbott Panbio heeft een sensiviteit van 93.3% (98,2% voor gevallen met Ct waarde   ≤ 33) en een specifiteit van 99.4%.

Indien u  voor 18 uur test, krijgt u de PCR-test uitslag/ certificaat rond 23:00 uur op dezelfde dag per email toegestuurd. Bij de sneltest streven wij  ernaar om u binnen 30 minuten te voorzien van de de sneltest uitslag per e-mail. 

In plaats van een wattenstaaf in de neus en keel dient men bij de speekseltest te sabbelen aan een sabbelwat (een staafje met een spons). De testmedewerker knijpt die uit in een buisje. Uiteindelijk hebben we 3-4 millimeter nodig om het naar het laboratorium te kunnen sturen.

Deze test is goedgekeurd door het RIVM.

Onze PCR testen zijn internationaal erkend en wereldwijd geaccepteerd in alle landen en door alle luchtvaartmaatschappijen. Bij een negatieve testuitslag ontvangt u uw internationaal erkende reisverklaring.

U hoeft niet nuchter te zijn bij de afname van de standaard PCR test. Echter vragen wij u minimaal 45 minuten niets te eten en drinken als u een speekseltest laat afnemen. Er mogen namelijk geen resten voedsel komen in het speeksel, want dan is de test niet bruikbaar!

Testlocatie

logo-footer-2

Most countries currently have an entry restriction as part of the corona measures. A negative PCR test with a medical certificate is then necessary to be allowed to travel in the country and to avoid mandatory quarantine.

ReisPcr.nl

Reispcr.nl - KVK 53328795 - Copyright © 2021. All rights reserved.